Tots els usuaris i treballadors de la residència donen negatiu en coronavirus

Comparteix

Tots els usuaris i treballadors de la Residència L’Onada de l’Ametlla de Mar han donat negatiu en les proves de detecció de la Covid-19, realitzades per Salut la passada setmana. Així ho va anunciar l’alcalde Jordi Gaseni, ahir diumenge, en un missatge publicat a les xarxes socials on els felicitava “a tots per fer-ho tan bé”.

Avui aixeca el dia amb una molt bona notícia, es confirma que els 68 usuaris i 50 treballadors de la Residència Onada de…

Publicada por Jordi Gaseni en Domingo, 10 de mayo de 2020

En total, es van recollir mostres a 68 usuaris -tant geriàtrics com de la unitat de discapacitats- i 50 treballadors per fer-los el test PCR. La directora de la Residència L’Onada, Cinta Francès, ha explicat que continuen seguint estrictes mesures d’higiene i prevenció entre els seus residents, perquè no poden “abaixar la guàrdia”.

Comparteix