Un camió bolcat va tallar l’AP-7 més de divuit hores

Comparteix

Més de divuit hores va estar tallada dissabte l’AP-7 en sentit sud, al seu pas per l’Ametlla de Mar. Un camió de gran tonatge que viatjava en direcció nord va perdre el control, va travessar la mitjana i va quedar tombat obstaculitzant el pas de vehicles.

L’accident es va produir divendres a les 22.45 h, al punt quilomètric 295. El conductor del camió va resultar ferit lleu. Tres dotacions pel parc de Bombers del municipi van treballar per aturar una fuita de gasoil i netejar les restes del sinistre de la calçada.

Fins que no es va retirar el camió accidentat, el trànsit en direcció València es va desviar per l’A-7 i l’N-340. A aquest accident, s’ha de sumar un altre en el mateix punt, que es va produir dissabte a quarts de set de la tarda però, en aquest cas, en sentit Barcelona.

Un camió s’hauria aturat al voral de l’autopista i un altre l’hauria envestit per darrere. Un dels camioners va resultar ferit i va ser traslladat a l’hospital Sant Joan de Reus. Un carril en direcció nord va quedar tallat, però el trànsit es va normalitzar en poca estona.

Comparteix