La Policia Local rep en un mes i mig més de 350 consultes sobre mobilitat al WhatsApp

Comparteix

La Policia Local de l’Ametlla de Mar ha rebut més de 350 consultes per WhatsApp i correu electrònic sobre qüestions de mobilitat relacionades amb l’estat d’alarma pel coronavirus. Un servei, engegat fa un mes i mig per l’Ajuntament, que permet donar una resposta ràpida als dubtes de la ciutadania.

Les preguntes més freqüents estan relacionades amb els desplaçaments en vehicle. Però aquests dies, també se’n registren sobre les sortides per fer esport o passejar, davant l’inici de la desescalada. El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Tello, ha valorat positivament la bona acollida que ha tingut servei.

El número de telèfon mòbil on es poden enviar les consultes per WhatsApp és el 647 66 02 73. També es poden fer arribar a través del correu policia@ametllamar.cat. A més, la Policia Local recorda que al seu perfil de Twitter (@PLametllamar) ofereix informació actualitzada sobre les restriccions de mobilitat.

Comparteix