Enllestit el nou mirador al port del carrer Mediterrani

Comparteix

El nou mirador al port del carrer Mediterrani ja està enllestit. L’Ajuntament ha finalitzat recentment els treballs de millora d’aquest indret de la Part de Cala, que comprèn des de la plaça del Barco fins a la confluència amb el carrer Gravina. Els veïns ja poden gaudir d’un entorn renovat amb l’estil de tota la façana marítima.

En el tram arranjat s’ha substituït la balustrada per una nova barana de pedra placada i acer inoxidable, s’ha construït una nova vorera i s’han instal·lat fanals i mobiliari urbà. El regidor d’Obres i Serveis, Vicenç Llaó, ha celebrat haver pogut acabar les obres i espera que sigui un espai de descans utilitzat per tota la població.

Per altra banda, les obres també han permès solucionar els problemes amb l’aigua de pluja, que queia directament sobre el penya-segat de la Cova Gran. Per això, s’han instal·lat uns nous col·lectors pluvials perquè caigui en forma de petites cascades i no per damunt la roca. Tota l’actuació s’ha finançat amb recursos propis.

Comparteix