L’Ajuntament comença a repartir dispositius de connectivitat pels alumnes que ho necessiten

Comparteix

La regidoria d’Educació de l’Ametlla de Mar ha començat el repartiment de dispositius de connectivitat entre els alumnes de primària i secundària del municipi que ho necessitin, per tal que puguin seguir el tercer trimestre amb normalitat des de casa.

L’adquisició de disset mòdems 4G per part de l’Ajuntament reforça l’enviament de dispositius del Departament d’Educació i la cessió d’ordinadors per part de l’Escola Sant Jordi, l’Institut Candelera i les respectives AMPA. Jani Brull és la regidora d’Educació:

En concret, a la població hi una vuitantena d’alumnes que precisen d’un ordinador, de connexió a Internet o d’ambdues coses. Tots els equips s’han configurat amb el software necessari perquè puguin realitzar les activitats que vagin publicant des del seu centre.

Comparteix