S’estrenen les ‘Xarrades Confinades’ de la regidoria de Joventut

Comparteix

Descobrir la cara B dels caleros més populars en un format d’entreteniment. Així es presenten les ‘Xarrades Confinades’, una iniciativa de la regidoria de Joventut que s’estrena aquest dimarts a la tarda. Les entrevistes seran en directe a través del nou perfil d’Instagram @xarradesconfinades.

Tres cops per setmana, s’oferiran converses amenes i disteses amb persones conegudes per tota la població, per passar una estona entretinguda durant el confinament. Els espectadors també podran fer preguntes enviant-les per missatge privat o pel xat del directe. Jordi Llaó és el regidor de Joventut:

L’estrena serà avui a les 19 h amb la periodista Sílvia Jardí, que treballa a la secció de política de l’Agència Catalana de Notícies. L’endemà dimecres serà el torn de l’entrenador de futbol Àlex Gómez. La resta de convidats es coneixeran al mateix perfil.

Comparteix