Desinfectats amb ozó els vehicles de la Policia Local i el SUM

Comparteix

L’Ajuntament reforça la desinfecció dels vehicles de la Policia Local i el SUM amb ozó. A la neteja amb aigua a pressió de l’exterior i amb productes higienitzants de l’interior, ara també s’afegeix l’ús d’una màquina que expulsa aquest gas, que té una acció desinfectant, microbicida i oxigenant.

La neteja amb ozó, tant els cotxes policials com de l’ambulància, és possible gràcies a la col·laboració de l’empresa Ralarsa. El regidor de Seguretat Ciutadana, Salut i Recursos Humans, Joan Manel Tello, avança que el consistori té previst comprar una màquina per poder ampliar la neteja i desinfecció.

La desinfecció dels vehicles és una mesura més de totes les implantades per protegir del coronavirus els treballadors dels serveis essencials. En aquest sentit, Tello afirma que els cossos d’emergències, així com la brigada municipal, disposen dels EPI necessaris per realitzar les seves funcions laborals.

Comparteix