El Club Twirling l’Ametlla organitza un torneig virtual internacional

Comparteix

Més de 300 atletes de 14 països diferents participaran, aquest cap de setmana, en el Primer Torneig Virtual de Twirling Baton organitzat pel Club Twirling l’Ametlla de Mar. Un bon nombre dels participants són campions del món d’aquesta disciplina esportiva.

L’aturada de les competicions pel coronavirus va fer que els caleros organitzessin un torneig amb altres clubs amics. Però el ressò que ha tingut ha traspassat fronteres i l’ha acabat convertint en internacional. Hero Tello és entrenadora del Club Twirling:

Els dies 2 i 3 s’aniran publicant al canal de YouTube Twirling Ametlla totes les actuacions, que els participants han gravat des de casa seva. Una manera de reconèixer públicament l’esforç per seguir entrenant i practicant aquest esport, tot i el confinament.

Comparteix