Nous ajuts per a persones amb càrregues familiars afectades econòmicament per la Covid-19

Comparteix

El Servei d’Informació d’Ajudes al Treball informa d’una nova línia d’ajuts d’urgència per a persones treballadores amb càrregues familiars que s’han vist afectades econòmicament per la Covid-19, amb una dràstica reducció dels seus ingressos.

Aquesta prestació, convocada per la Generalitat, serà d’un únic pagament de 200 euros per unitat familiar, amb l’objectiu de facilitar la compra de productes d’alimentació, de farmàcia i d’altres subministraments bàsics considerats de primera necessitat.

L’ajut el poden demanar treballadors afectats per un ERTO o aquells amb contractes temporals que han estat acomiadats per culpa del coronavirus, així com per autònoms que han vist disminuïts els ingressos i han demanat el cessament d’activitat.

Les persones que necessitin més informació o suport en la tramitació, poden posar-se en contacte al correu electrònic telecentre@ametllamar.cat o al telèfon 977 45 72 69. Les sol·licituds es poden presentar des d’aquest dijous a tramits.gencat.cat.

Comparteix