AmetlladeMarShopping promocionarà el comerç local a Instagram

Comparteix

El comerç local es promocionarà a través d’AmetlladeMarShopping. La regidoria de Comerç ha obert aquest nou perfil a Instagram amb l’objectiu de convertir-lo en un aparador virtual per tal de mostrar tota l’activitat comercial del municipi. Una mesura més per tal de potenciar el comerç de proximitat, en temps de confinament.

Aprofitant la situació actual pel coronavirus, AmetlladeMarShopping ofereix informació sobre els comerços de primera necessitat i d’aquells que han tornat a l’activitat oferint entregues a domicili. La regidora de Comerç, Maite Boquera, explica que amb el nou perfil busquen tenir una major visibilitat comercial per a tots els establiments.

D’altra banda, la regidoria està preparant un llistat amb els bars, restaurants i establiments d’hostaleria que ofereixen menjar a domicili. Per formar-hi part, cal contactar a turisme@ametllamar.cat o al 977456477. Aquesta eina complementarà la publicada fa unes setmanes amb la xarxa d’alimentació del comerç local.

Comparteix