El Telecentre proposa un llistat de cursos online durant el confinament

Comparteix

El Telecentre posa a l’abast de la població un llistat de cursos online perquè pugui seguir formant-se des de casa, aprofitant el confinament. Les propostes estan adreçades tant a treballadors en actiu, com per aquells que s’han vist afectats per un ERTO o estan a l’atur.

La temàtica dels cursos passa per l’àmbit del comerç o gestió econòmica, financera i de recursos humans; habilitats interpersonals o directives, comunicació digital i informàtica, o sanitat i serveis col·lectius a les persones. Jani Brull és la regidora de Formació i Treball:

Per més informació sobre l’oferta de cursos, es pot trucar al 977 45 72 69 o enviar un correu electrònic a telecentre@ametllamar.cat. A banda, des del Telecentre es continua gestionant la borsa de treball i el nou Servei d’Informació d’Ajudes al Treball, adreçat a autònoms i empreses del municipi.

Comparteix