L’Escola Nauticopesquera impartirà cursos de formació online

Comparteix

Treure’s el curs de mariner pescador ara serà possible per Internet. L’Escola de Capacitació Nauticopesquera ha obert una aula virtual per poder impartir, a partir del maig, la formació que tenia prevista per aquesta primavera. La matrícula pels cursos i certificats que es realitzaran ja està oberta.

En concret, s’han obert places pels cursos de mariner pescador i d’higiene de la producció primària en pesca extractiva, així com del certificat en formació bàsica de seguretat. Els alumnes podran cursar la part teòrica de manera online, però hauran de realitzar les pràctiques un cop s’autoritzin. Fede Valls és el director de l’Escola Nauticopesquera:

La matriculació es pot fer presencialment a la Confraria de Pescadors o per correu electrònic a cursosnauticaprofessional@gencat.cat, fins al 4 de maig. La voluntat del centre referent en la formació marítimopesquera a Catalunya és mantenir els cursos previstos per donar resposta al sector.

Comparteix