El futbol calero no jugarà més aquesta temporada

Comparteix

La Federació Catalana de Futbol va decidir dijous donar per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020. Això vol dir que, fins a nou avís, no hi haurà partits en les categories no professionals.

Entre les afectades per aquesta decisió, hi ha la Tercera Catalana on milita el primer equip de la SCER i el seu filial, l’equip juvenil, així com totes les categories de futbol base federat de l’Àrea Municipal d’Esports.

Després de conèixer la decisió, el president de la Secció Esportiva de la SCER, Sergi Quintana, ha apuntat que era evident que «tal com està la situació, la competició no podia continuar».

En el moment de suspendre la competició, el primer equip de l’Ametlla de Mar era setè a la classificació, amb 38 punts, mentre que el Juvenil era segon amb 32 punts, situat a places per jugar la promoció d’ascens.

La Federació obrirà al llarg de les pròximes setmanes una consulta entre els clubs per conèixer la seva opinió sobre la conclusió dels campionats, i de com solucionar ascensos i descensos abans d’adoptar el procediment.

Respecte al futur de les categories amateurs, Quintana opina que «hi haurà molts canvis i caldrà fer una profunda reflexió». I és que la situació actual deixarà malmeses les economies dels clubs i de moltes de les empreses i institucions col·laboradores.

Comparteix