Mor l’exalcalde Joan Font Ballesteros als 65 anys

Comparteix

L’exalcalde de l’Ametlla de Mar, Joan Font Ballesteros, ha mort aquest dilluns a l’edat de 65 anys després d’una llarga malaltia. Mestre de professió, va ser alcalde de la població durant sis dels vint-i-quatre anys que va ser regidor de l’Ajuntament -entre el 1983 i 1999, i del 2011 fins al 2019- per diferents formacions polítiques.

L’any 1983 entrava al consistori com a regidor per AP, i al 1987 ho feia amb AVECA. L’any 1991 va ser el cap de llista del PP i va aconseguir l’alcaldia amb un pacte. Un any després, una moció de censura el va tornar a l’oposició però el 1995 aconseguia la majoria absoluta. L’any 1999 va deixar la política després de no revalidar-la.

L’any 2011 va retornar a l’Ajuntament amb el PP, sent-ne regidor fins al 2015 quan va presentar-se a les eleccions municipals únicament amb les sigles de Plataforma Calera, mantenint la seva acta. La malaltia el va apartar uns mesos durant aquella legislatura i el 2019 va deixar la política definitivament.

També va ser conseller del Consell Comarcal del Baix Ebre, entre els anys 2011 i 2015. Font va compaginar la seva activitat política amb l’ensenyament, com a mestre de primària a l’Escola Jaume II del Perelló, d’on ja estava jubilat. Les xarxes socials s’han omplert de mostres de condol en coneixe’s la notícia de la seva defunció.

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar expressa el seu més sentit condol per la defunció de l'exalcalde Joan Font Ballesteros. Descansi en pau.

Publicada por Ajuntament de l'Ametlla de Mar en Lunes, 27 de abril de 2020

T'enyorarem Joan, gràcies Joan per tot lo que has fet per la teva gent, la gent de la Cala, pel teu poble, ens faran falta moltes coses de tu, també les teves abraçades.

Publicada por Jordi Gaseni en Lunes, 27 de abril de 2020

Esquerra L'Ametlla de Mar expressa el més sentit condol per la defunció de l'exalcalde Joan Font Ballesteros.Descansa en pau.

Publicada por Esquerra L'Ametlla de Mar en Lunes, 27 de abril de 2020

Des del grup municipal Junts per l'Ametlla volem expressar el nostre condol per la defunció de Joan Font Ballesteros, exalcalde de l'Ametlla de Mar.Descansi en pau.

Publicada por Junts per l'Ametlla de Mar en Lunes, 27 de abril de 2020

Des del grup municipal d'Entesa per la Cala lamentem el traspàs de l'exalcalde Joan Font, persona que ha estimat i treballat pel nostre poble.Donem el condol a tota la seua família.Descansi en pau.

Publicada por Entesa per la Cala en Lunes, 27 de abril de 2020
Comparteix