Tots els grups municipals formaran una comissió de seguiment del fons solidari

Comparteix

L’alcalde de l’Ametlla de Mar ha anunciat la creació d’una comissió de seguiment del fons solidari contra el coronavirus creat per l’Ajuntament. L’òrgan permetrà donar compte a tots els grups municipals de com es gestionen els diners de les donacions. A hores ara, el compte bancari porta recaptats més de 7.000 euros.

A la comissió hi serà present la regidoria de Serveis Socials, encarregada de gestionar els donatius per tal d’ajudar a les persones més afectades per aquesta crisi o per la compra de material per donar resposta a la situació, entre altres. L’alcalde Jordi Gaseni ha agraït també la solidaritat de la ciutadania i en especial d’entitats locals. 

Són una mostra la dissolta colla castellera Los Xics Caleros, La Cala per la Independència (ANC) o la Secció Esportiva de la SCER que han fet aportacions, així com la comparsa ‘El Tio Vivo de Mary Poppins’ que ha donat el seu premi de Carnesoltes al fons solidari. El número per fer els donatius és ES06 2100 9046 9802 0005 6432.

Comparteix