La regidoria de Festes vol inundar les xarxes amb fotografies de Sant Jordi

Comparteix

La regidoria de Festes de l’Ametlla de Mar ha posat en marxa la iniciativa ‘No deixis que aquest Sant Jordi et passi per alt’. L’objectiu és viure el 23 d’abril recuperant, amb fotografies, moments de les activitats més populars que es fan a la població, i compartir-les amb el compte oficial d’Instagram.

Des de la Diada al Castell fins a les parades de roses i llibres d’anys anteriors, passant per les setmanes culturals dels centres educatius o qualsevol altre moment relacionat amb Sant Jordi es pot publicar al llarg del dia d’avui. El regidor de Festes, Jordi Llaó, diu que l’objectiu és inundar les xarxes de fotografies.

A les publicacions o històries a Instagram s’ha de mencionar a @festes_ametllademar i posar les etiquetes #santjordi2020 i #ametllademar. D’aquesta manera, la regidoria compartirà les fotografies al seu perfil per reviure els actes tradicionals de Sant Jordi que enguany no s’han pogut celebrar pel coronavirus.

Comparteix