Crida per sumar més persones a la borsa de voluntariat

Comparteix

Més d’una cinquantena de persones formen la borsa de voluntariat de l’Ametlla de Mar que, coordinadament amb l’Ajuntament, ajuden diàriament a atendre les necessitats dels col·lectius de risc pel confinament, com per exemple la compra d’aliments i medicaments o la distribució de menús a domicili.

Per tal de reforçar l’actual equip de voluntariat, des de la regidoria de Serveis Socials fan una crida perquè més persones s’hi sumin i col·laborin. La regidora Mayte Puell agraeix la feina que fan els voluntaris i explica que en calen més per poder fer rotació, i seguir atenent totes les demandes que es reben.

Per apuntar-se a la borsa, es pot contactar al 977 45 60 08 o al 621 22 45 54, o bé omplir un formulari per Internet a ametllamar.cat/borsavoluntariat. Les persones que estiguin interessades cal que siguin majors d’edat. Segons les dades de Serveis Socials, cada setmana es fan unes 60 compres i es lliuren de més de 100 menús.

Comparteix