Les pastisseries locals repartiran les mones de Pasqua a domicili

Comparteix

Mones, figures de xocolata i farinoses endolciran aquests dies de confinament.

El coronavirus no ha aturat una de les tradicions de Pasqua: les mones i farinoses. La majoria de pastisseries i fleques de l’Ametlla de Mar han posat en marxa un servei de lliurament a domicili perquè ningú es quedi sense mona.

Una manera que els padrins puguin seguir la tradició de regalar-la als seus fillols, però també per la resta de famílies que volen mantenir la festa. El pastisser local Guillermo Subirats comenta que els encàrrecs van a bon ritme.

Les pastisseries han aprofitat les xarxes socials per convertir-les en un aparador virtual, perquè els fillols puguin decidir quina figura de xocolata els agrada més. Subirats afirma que els han ajudat a donar a conèixer el producte.

Pel que fa a les mones, les de pa de pessic amb cobertura competiran un any més amb la tradicional d’ous i els possibles farciments, que van des del cabell d’àngel fins al brossat o la xocolata, cada cop més demandats.

També tenen protagonisme a les pastisseries les farinoses, tot i que enguany són moltes les persones que han optat per recuperar la tradició i elaborar a casa aquest típic dolç de la població, aprofitant els dies de confinament.

Comparteix