Les receptes marineres protagonistes del nou sorteig de Turisme

Comparteix

Els participants hauran de penjar un stories d’Instagram amb la seva recepta amb peix o marisc.

Les stories d’Instagram s’ompliran de plats mariners de La Cala. L’Àrea Municipal de Turisme de l’Ametlla de Mar ha obert un sorteig on es convida a preparar una recepta, que tingui com a producte principal el peix o marisc, i compartir-ne l’elaboració o el resultat final publicant una història.

Els participants podran compartir un màxim de tres stories, ja sigui amb vídeo o fotografia, a les que se’ls assignarà un número per entrar al sorteig. En cadascuna s’haurà d’etiquetar el compte de @turismeametllademar, a més de ser-ne seguidor. Maite Boquera és la regidora de Turisme:

Entre tots els qui participin a ‘La meva recepta marinera a les stories d’Instagram’, se sortejaran dos àpats a qualsevol restaurant de l’Ametlla de Mar a escollir pel guanyador. La iniciativa està oberta tant a cuiners amateurs com professionals. Hi ha temps per penjar les imatges fins al dia 30 d’abril.

View this post on Instagram

. . SORTEIG: "LA MEVA RECEPTA MARINERA A LES STORIES D'INSTAGRAM" . . . Per participar: Seguir el nostre perfil @turismeametllademar i etiquetar-nos a l’insta story. Límit de 3 stories a presentar per perfil. . . Tema: "La meva recepta marinera" (vídeos/fotos amb imatges del procés i/o del resultat final d'una recepta amb la que el producte principal sigui peix i/o marisc). . . Poden participar tant amateurs com professionals de l'hostaleria, no es tracta d'un concurs de cuina, tothom entrarà al sorteig ja que s'assignarà un número a cada story per ordre de publicació. . . Dates: Insta stories publicades entre el 7 i el 30 d'abril del 2020 . Premi a sortejar entre els participants : – 2 àpats a qualsevol restaurant de l'Ametlla de Mar a escollir pel guanyador/a, patrocinat per l'Àrea de #Turisme. . . Compartirem algunes de les stories per tal de promocionar el sorteig. . . Per qualsevol dubte envieu-nos un missatge privat via instagram. . . __________ . . SORTEO: "MI RECETA MARINERA EN LAS STORIES DE INSTAGRAM" . . . Para participar: Seguir nuestro perfil @turismeametllademar y etiquetarnos en la insta story. . . Límite de 3 stories a presentar por perfil. Tema: "Mi receta marinera" (vídeos/fotos del proceso y/o del resultado final de una receta en la que el producto principal sea pescado y/o marisco). Pueden participar tanto amateurs como profesionales de l'hosteleria, no se trata de un concurso de cocina, todas las stories entraran en el sorteo con un número por orden de publicación. . . Fechas: Insta stories publicadas entre el 7 y el 30 de abril . Premio a sortear entre los participantes : – 2 comidas en el restaurant de l'Ametlla de Mar a escojer por el gabador/a gentileza de #Turismo de l'#AmetlladeMar . . compartiremos algunas de las stories para promocionar el sorteo. . . Para cualquier duda envianos un mensaje privado via instagram.

A post shared by Turisme l'Ametlla de Mar (@turismeametllademar) on

Comparteix