La regidoria de Festes organitza els ‘Vermuts Confinats’

Comparteix

La Cala Ràdio emetrà en directe sessions de DJs locals els diumenges, de 12 a 14 h, tot i que l’estrena serà demà divendres.

Els DJs locals seran els encarregats de posar la música als ‘Vermuts Confinats’. La regidoria de Festes anima la gent perquè surti al seu balcó o terrassa, i sintonitzi La Cala Ràdio per escoltar simultàniament la mateixa sessió musical. Així, tot el municipi podrà fer el vermut junts.

L’estrena serà aquest divendres amb Sergio Calero i diumenge amb Ikany DJ, entre les 12 i les 14 h. Els vermuts seguiran després de Setmana Santa tots els diumenges, mentre duri el confinament. El regidor de Festes, Jordi Llaó, afirma que l’objectiu és moure l’ambient festiu des de casa.

A més, s’anima a compartir a les xarxes socials moments del vermut amb l’etiqueta #jofaigelvermutacasa i mencionant @festes_ametllademar i @lacalartv. Aquesta proposta se suma a la iniciativa #TreulaRàdioalBalcó on cada dimecres, a les 17.30, s’escolta una cançó en català.

Comparteix