El servei d’atenció als col·lectius de risc pel coronavirus rep més de 350 trucades

Comparteix

L’Ajuntament va engegar un servei d’atenció domiciliària per ajudar les persones que formen part de col·lectius de risc davant el coronavirus. Dues setmanes després ja ha rebut més de 350 trucades de persones d’edat avançada o que tenen una patologia prèvia, i que no poden sortir de casa.

Per això, el servei ofereix l’adquisició i lliurament a casa d’aliments, medicaments i productes de primera necessitat, a més de donar suport emocional telefònicament. Durant aquest període, s’han realitzat de mitjana una quaranta d’atencions domiciliàries setmanals, a més d’una cinquantena de puntuals.

Tot plegat es fa amb els treballadors del Serveis Socials i la col·laboració de mig centenar de persones que formen part de la borsa de voluntariat. Mayte Puell és la regidora de Serveis Socials de l’Ametlla de Mar:

El Servei d’Atenció a Domicili està disponible trucant al telèfon 977 45 60 08, entre les 8 h del matí i les 20 h del vespre.

Comparteix