La Confraria també atura l’activitat pel coronavirus

Comparteix

La Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar també atura la seva activitat com a mesura de prevenció davant el coronavirus. La llotja de peix deixarà de funcionar des d’aquest dilluns, a l’espera que es normalitzi la situació. La decisió es va prendre divendres durant una reunió telemàtica del capítol.

La majoria d’embarcacions ja van decidir la setmana passada deixar d’anar a pescar i acollir-se a un ERTO. Aquesta pèrdua d’activitat sumada a la impossibilitat de realitzar la subhasta amb normalitat, han fet que la Confraria decideixi tancar portes. El patró major Miquel Brull assegura que el primer és la salut.

Un tancament que es produeix per seguretat, tot i que la mateixa Confraria havia aplicat estrictes mesures d’higiene a les seves instal·lacions i amb el personal i els compradors, però que eren difícils de complir entre els pescadors per les dimensions de les embarcacions i la manca d’equips de protecció individual.

Comparteix