La Llar d’Infants segueix fent activitats des de casa amb vídeos

Comparteix

La Llar d’Infants Xerinola segueix amb les activitats de manera virtual. Les educadores s’han gravat fent activitats en vídeo i ho han compartit amb les famílies per no perdre el contacte amb els alumnes i, alhora, fer més divertit el confinament.

Les educadores s’han gravat explicant contes, cantant cançons o fent manualitats per tal de seguir treballant els continguts des de casa. A més, també han fet un vídeo llençant un missatge positiu. Consol Ferré és la directora del centre:

Una altra de les activitats que segueixen fent virtualment és la celebració dels aniversaris. Per això, han demanat a les famílies que gravin els seus infants felicitant el que compleix anys, i ho enviïn per celebrar-ho conjuntament.

Comparteix