L’EMMA enceta una setmana d’audicions nadalenques

Comparteix

Les audicions tindran lloc a la sala de la Societat a les 17 h de la tarda, excepte dijous que s’iniciarà mitja hora més tard.

Comença una setmana d’audicions instrumentals de Nadal. Des d’aquest dilluns i fins a divendres, els alumnes de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar mostraran cada tarda la seva progressió musical i els coneixements adquirits durant el curs.

Una bateria d’actuacions que permetrà escoltar els estudiants interpretant temes ben variats, tant individualment com en conjunt, entre els quals alguns de nadalencs. La cap d’estudis de l’EMMA, Anna Vizcarro, comenta com serà aquest repertori.

Les audicions, que estan obertes a tothom, tindran lloc cada tarda a partir de les 17 h a la Sala de la Societat, excepte dijous que començaran a les 17.30 h. El calendari amb els instruments per dies es pot veure al Facebook de l’Escola de Música i a l’eBando.

Comparteix