Tania Martínez Fernández escollida Pubilla Major de la Candelera 2020

Comparteix

La Pubilla Infantil serà Violeta Margalef Dolcan mentre que l’Hereu és Pere Quintana Ferré.

Tania Martínez Fernández és la nova Pubilla Major de la Candelera 2020. La Pubilla Infantil serà Violeta Margalef Dolcan mentre que l’Hereu és Pere Quintana Ferré. Els seus noms van sortir escollits, dissabte al vespre, en l’acte de presentació de les damisel·les, hereus i Quintos que formaran part de la pròxima Festa Major de l’Ametlla de Mar.

Al costat de la Pubilla Major, representant de la secció de Veterans de la SCER, hi seran Alba Aliau Pedrola de la Banda de la Cala com a 1a Damisel·la, i Ariadna Neira Guiseris de l’Associació de Veïns i Veïnes de Calafat com a 2a Damisel·la. La nova pubilla, Tania Martínez, explica que és un honor i que no s’esperava sortir escollida.

En el cas de les infantils, al costat de la pubilla que representa la Coral Verge Candelera, hi ha Júlia Comes Ros del Club Nàutic com a 1a Damisel·la Infantil, i Mariam Ndiaye de l’AMPA de l’Institut Candelera com a 2a. Pel que fa a l’hereu del pròxim 2020, és el representant de la Creu Roja.

En total, es van presentar 21 pubilles grans, 19 de petites i 7 hereus infantils, així com els 40 joves nascuts el 2000 que seran protagonistes durant la processó en honor a la Verge Candelera, el dia 2 de febrer. Després de l’acte, a la nit, la festa es va traslladar a la carpa del parc del Bon Repòs.

Entrevista sencera amb l’hereu i les pubilles escollides:

Comparteix