Comencen les votacions populars del 37è Concurs d’Aparadors de Nadal

Comparteix

Cada persona pot triar les decoracions nadalenques de fins a tres establiments diferents del municipi.

Les votacions per escollir els millors aparadors de Nadal ja han començat. Fins divendres, la ciutadania es converteix en el jurat popular del 37è Concurs d’Aparadors que organitza l’Àrea de Turisme.

Per primer cop són els mateixos ciutadans qui decidiran els quatre millors aparadors nadalencs. Per fer-ho, s’ha d’emplenar una butlleta amb les dades personals i marcar un màxim de tres caselles d’entre els 16 establiments participants. La tècnica de Turisme, Eva Garcia, repassa els establiments participants i el procés que s’ha de seguir per votar.

Un cop omplerta la butlleta, caldrà dipositar-la a una de les urnes ubicades a l’Ajuntament o a l’Oficina de Turisme del parc del Bon Repòs, abans de divendres a les 14 h. Els quatre comerços que obtinguin més vots seran premiats amb quatre xecs per valor de 175, 150, 125 i 100 euros, respectivament.

Com és habitual, els guanyadors del Concurs d’Aparadors de Nadal els recolliran la tarda del dia 24 a la plaça Nova, abans de l’arribada del Pare Noel. Els votants també poden guanyar dos menús per les pròximes Jornades Gastronòmiques de la Galera, que se sortejaran durant la mateixa entrega de premis.

Escolta l’entrevista sencera amb Eva Garcia:


Comparteix