La jornada de neteja a Santes Creus promou un grup de voluntariat

Comparteix

El grup, via WhatsApp, és obert a tothom, només cal posar-se en contacte amb Graëllsia, a través de la seva pàgina web o xarxes socials.

Més de 50 voluntaris van netejar, dissabte passat, els entorns d’aquest Espai d’Interès Natural amb l’objectiu de millorar l’estat de conservació i sensibilitzar la població sobre la seva importància. En total, es van recollir 170 quilos de deixalles.

Els voluntaris es van distribuir pel tram de costa, entre la mateixa platja de Santes Creus i Port Olivet. L’interès dels participants ha fet que es creï un grup de voluntariat, via WhatsApp. L’objectiu és mantenir-se en contacte i fer més accions com aquesta. Eli Bonfill és la coordinadora de custòdia marina de Graëllsia.

Les persones que estiguin interessades en apuntar-se a aquest grup, ho poden fer posant-se en contacte amb Graëllsia, a la seva pàgina web o xarxes socials. La creació d’un grup de voluntariat és un dels punts inclosos en l’acord de custòdia que l’entitat té amb l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar. 

Comparteix