Diferent sort dels equips caleros a la Lliga de Futbol Sala de les Terres de l’Ebre

Comparteix

Mentre l’AME de l’Ametlla de Mar es va imposar al FS Dertochip a Camarles per 5 a 6, els AME Bull Boys van perdre a Deltebre davant del AFS Deltebre Motors per 6 a 2.

Els equips caleros que disputen aquest any la Lliga de Futbol Sala de les Terres de l’Ebre van tenir diferent sort en els partits disputats el passat cap de setmana, corresponents a la 2a jornada del campionat.

En un partit molt disputat, l’AME de l’Ametlla de Mar va saber patir per aguantar un resultat favorable de 5 a 6 que va perillar en els darrers minuts. Gerard Figueres amb 3 gols, 2 d’Eduard París i 1 de Carlos Huamanchuno van fer possible la victòria final.

Pel que fa als AME Bull Boys, els caleros van aguantar l’empat en una bona primera part. A la segona, una desconnexió de tres gols en pocs minuts, va permetre al Deltebre marxar en el marcador i obrir la porta a la golejada per 6 a 2. Sergi Quintana i Pau Gallego van fer els gols caleros.

Després d’aquests resultats, tots dos equips figuren a la classificació amb un triomf cadascun i tres punts a la 9a i 10 posicions.

L’AME de l’Ametlla de Mar jugarà aquest cap de setmana de nou a Camarles davant del PB Lligallos GP Motor, mentre que l’AME Bull Boys ho farà dissabte a les 3 de la tarda al Poliesportiu Municipal Galetet davant de l’UD Paüls.

Comparteix