L’Aleví A debuta a Preferent amb derrota a Reus

Comparteix

L’equip calero de futbol base va perdre per un contundent 14 a 0 al camp de la Fundació del Futbol Base de Reus.

L’actualitat del futbol base a l’Ametlla de Mar passa pel debut en competició oficial de l’Aleví A de l’Àrea Municipal d’Esports, un debut històric per al futbol formatiu calero, en ser la primera vegada que un dels seus equips competirà a la categoria Preferent.

Els de l’Ametlla de Mar van debutar al camp de la Fundació del Futbol Base de Reus, un dels millors equips de la categoria i van encaixar un contundent 14 a 0. L’entrenador de l’equip calero, Hector Benaiges, considera que l’equip s’ha d’adaptar a un ritme més elevat de partit.

El pròxim partit serà aquí a casa diumenge al matí davant l’Escola de Futbol Base de Calafell.

Pel que fa a la resta del futbol base calero, encara està en pretemporada fins al pròxim cap de setmana que ja comença la lliga oficial pels equips federats, coincidint amb la presentació dels equips de futbol caleros.

El Juvenil va guanyar per 5 gols a 1 al Camarles, tot i que el resultat pot considerar-se enganyós. El Cadet va superar clarament al Mora la Nova per 5 a 0 i l’Infantil va empatar a 0 a Sant Jaume d’Enveja, tot i merèixer una victòria clara.

L’Aleví B va guanyar a la Sénia per 1 a 4, mentre que el Benjamí Federat va guanyar per 5 a 2 al Jesús Catalònia el dissabte, i el Diumenge va perdre a l’Hospitalet de l’Infant per 9 a 0.

Pel que fa als equips de futbol escolar, el Benjamí Llobarrets va perdre per 10 a 4 a Campredó i el Prebenjamí Saiotonillos es va imposar a Camarles per 3 a 5.

Comparteix