Joan Rebull hissarà la senyera l’11 de setembre

Comparteix

El pintor calero ha estat l’escollit pel govern per hissar la bandera de Catalunya en l’acte institucional de la Diada Nacional.

Joan Rebull serà l’encarregat d’hissar la senyera aquest 11 de setembre. El pintor calero ha estat l’escollit pel govern municipal perquè hissi la bandera de Catalunya en l’acte institucional de la Diada Nacional a l’Ametlla de Mar. Rebull afirma que serà un honor i una responsabilitat estar a l’altura del moment polític que viu el país.

La plaça Catalunya serà l’escenari de l’acte institucional, que començarà a les 11.15 h i que comptarà amb els parlaments de l’alcalde Jordi Gaseni i del mateix Joan Rebull. La hissada es clourà amb la interpretació del Cant de la Senyera i els Segadors, a càrrec de la Banda de la Cala, la Banda de Cornetes i Tambors i la Coral Verge Candelera.

Comparteix