La Cala guanya 2 a 0 al Santa Bàrbara en el primer partit de lliga

Comparteix

El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar va encetar de manera exitosa el seu recorregut pel campionat de lliga de la 3a Catalana. Els caleros es van imposar al Santa Bàrbara per 2 gols a 0 en el partit que es va disputar al camp de la Cala.

Els caleros van sumar tres punts importantissims per començar la competició oficial i ho van fer davant del Santa Bàrbara, un equip experimentat que va deixar mostres de qualitat i que, com va succeir la temporada passada, va demostrar que pot tornar a estar a dalt.

Els de l’Ametlla de Mar van estar, com al llarg de tota la pretemporada, molt seriosos en defensa, sense concedir ocasions al rival, i molt ben organitzats a la zona de creació, on es va lluitar la major part del partit. Tot i el parell d’ocasions creades pels caleros a la primera part, sobre tot una d’Ivan Fernández que els planers van evitar a la ratlla de gol amb el porter batut, es va arribar al descans amb empat a 0.

Temps de començar la 2a part, Toni Calafat que havia substituït a Ivan, molt actiu durant els primers 45 minuts, va enviar a la xarxa una centrada al segon pal. Corria el minut 47.

Aquest gol ja va facilitar molt les coses als caleros, donat que el Santa Bàrbara va fer un pas endavant, fet que els de l’Ametlla de Mar aprofitaven cada vegada que podien per sortir amb rapidesa. Així va arribar el segon gol de Froi que va sentenciar el partit al minut 76.

En definitiva, bona estrena dels caleros davant d’un bon rival i un altre partit amb la porteria a 0. Ivan Romeu, entrenador de l’equip, valora molt positivament aquesta victòria.

Comparteix