Millores als centres educatius de cara a l’inici del curs escolar

Comparteix

L’Ajuntament ha fet diverses actuacions, com la pintura d’aules a l’Escola o l’adequació del pati superior a la Llar d’Infants. Aquest dilluns s’ha fet l’acte de presentació del nou curs.

Els centres educatius es posen a punt per a l’inici del curs. A més de la planificació i organització, també és important el manteniment de les instal·lacions. En aquest sentit, l’Ajuntament ha dut a terme diferents actuacions per millorar-les i preparar-les de cara a l’arribada dels alumnes, en els pròxims dies.

Els operaris de la Brigada Municipal han estat realitzant, durant aquest estiu, treballs de millora a l’Escola Sant Jordi, la Llar d’Infants Xerinola i l’Escola Municipal de Música amb l’objectiu de mantenir en òptimes condicions els centres. La regidora d’Educació, Jani Brull, detalla quines actuacions s’han realitzat.

D’altra banda, aquest dilluns ha tingut lloc la presentació del curs escolar amb la participació dels cinc centres educatius del municipi. L’acte, que s’ha celebrat a l’Escola Nauticopesquera, ha comptat amb una ponència sobre ‘Com aprèn el cervell’ i també s’ha fet un homenatge als professors que s’han jubilat en l’últim curs.

Comparteix