Els Mossos denuncien dos conductors, que van donar positiu en les proves d’alcoholèmia, després de patir un accident a l’AP-7

Comparteix

Els fets es van produir el passat dijous a la nit al punt quilomètric 292, al terme municipal de l’Ametlla de Mar, on es van veure implicats un turisme i un camió.

El turisme que conduïa un dels denunciants es va encalçar al camió. A conseqüència de la topada el tràiler va perdre part de la càrrega de pinso que transportava i es van tallar els dos carrils de circulació sentit Barcelona. Els agents van fer les proves d’alcoholèmia als dos conductors, i únics ocupants dels vehicles, que van donar positiu.

El conductor del turisme, responsable de l’accident, un home de 35 anys i veí de Marbella (Màlaga), va donar una taxa de 0,74 mg/l en aire expirat, quasi el triple de la permesa. El conductor del camió, un home de 55 anys i veí de Catarroja (València) també va donar una taxa positiva de 0,51 mg/l, més del triple de la taxa permesa en conductor professionals.

El conductor del turisme va ser denunciat penalment per conduir un vehicle a motor sota la influència de begudes alcohòliques amb una taxa superior a 0,60 mg/l amb resultat d’accident de trànsit. Per la seva part el conductor del camió va ser denunciat per conduir sota els efectes de l’alcohol, en aquest cas administrativament, perquè no va ser responsable de l’accident.

Comparteix