Esquerra Republicana presenta el seu projecte per seguir governant l’Ametlla de Mar

Comparteix

Els republicans van exposar divendres passat el seu programa electoral, amb el que volen que la Cala estigui ‘en bones mans’.

D’entrada, s’han marcat complir cinc compromisos en els primers 100 dies de mandat. Són la creació d’una campanya de civisme, una aplicació d’incidències i una nova brigada d’intervenció ràpida, obrir una oficina de la Policia a l’Ajuntament i fer un carnet jove calero.

A banda, altres reptes per Esquerra són seguir reduint el deute, construir una nova biblioteca, millorar la mobilitat, buscar una solució a l’oci nocturn, o promoure el patrimoni i la cultura local. El cap de llista, l’actual alcalde Jordi Gaseni, explica l’aposta de la seva candidatura.

Gaseni va aprofitar per fer balanç del mandat, destacant el treball fet per la gent gran, el món esportiu i l’economia municipal. Donant suport a la candidatura hi estava la consellera de Pesca, Teresa Jordà, qui assegura que ERC té un projecte equilibrat, rigorós i concret.

En l’acte, també va intervenir la candidata per les europees, Céline Borràs, qui va destacar el compromís de l’equip per guanyar i tirar endavant l’Ametlla de Mar.

Comparteix