L’Escola de Música obre les seves portes aquesta setmana

Comparteix

El centre d’ensenyaments musicals de l’Ametlla de Mar mostrarà les seves instal·lacions i les classes que es duen a terme. A més, els interessats en matricular-se pel curs vinent, ho podran fer des d’aquest dilluns i fins a finals de juny.

Per conèixer com és l’EMMA per dins, fins el divendres s’organitza una setmana de portes obertes. Els qui s’apropin podran veure l’àmplia oferta educativa, tant per a infants com per a adults, i participar en alguna de les classes d’instruments o de llenguatge. Els horaris de les diferents assignatures es pot consultar al mateix centre.

Paral·lelament, l’Escola de Música també obre el període de matriculació pel pròxim curs. El termini és des d’aquest 20 de maig fins al 28 de juny. La cap d’estudis del centre, Anna Vizcarro, insisteix en la necessitat de realitzar aquest tràmit per poder disposar de plaça i facilitar l’organització del professorat i les aules.  

L’EMMA ofereix cursos de sensibilització i de llenguatge en nivell elemental, mitjà i professional. La trompeta, l’oboè, el saxo, el trombó, la flauta, la guitarra, el violí, percussió i el piano són un exemple de l’àmplia oferta d’instruments. I també hi ha l’opció de tocar al Conjunt Instrumental o cantar a la coral de l’Escola.

Comparteix