Derrota del bàsquet calero a La Pobla de Mafumet

Comparteix

Es manté a la 4a posició, amb tres victòries i cinc derrotes.

8a jornada amb derrota del Club de Bàsquet l’Ametlla de Mar, que va perdre dissabte passat per 81 a 47 a la pista de l’Associació Esportiva La Pobla de Mafumet. Als caleros els va costar molt entrar en el partit, sobretot a l’inici. De fet, la derrota i el marcador entraven dins del que s’esperaven, davant la gran temporada que està fent l’equip del Tarragonès, el qual lidera la classificació de manera intractable amb vuit victòries en vuit partits.

Albert Samarra és component de l’equip.

Els de l’Ametlla de Mar són quarts a la classificació amb tres victòries i cinc derrotes, i aquest dissabte, a les 20 h del vespre, rebran al Poliesportiu Municipal Galetet al Constantí, segon classificat.

 

Escolta l’entrevista completa amb Albert Samarra:

Comparteix