El Club Patí l’Ametlla de Mar disputarà aquest diumenge a la Final d’Interclubs

Comparteix

Àlex Arbó, Gina Monforte i Hannah Pallarés, representaran al Club calero 

Després dels magnífics resultats assolits a les fases inicials i a la semifinal del Campionat Interclubs, competició provincial de nova creació de la Federació Catalana de Patinatge, Àlex Arbó, Gina Monforte i Hannah Pallarés, representaran al Club Patí l’Ametlla de Mar a la Final, que tindrà lloc aquest diumenge dia  2 de desembre al Pavelló Olímpic de Reus.

Àlex Arbó en la categoria nivell 4 +12 anys, va assolir la 1a posició en la semifinal, amb la qual cosa és un clar aspirant al podi, mentre que Hannah Pallarés en nivell 3 per a 9 i 10 anys i Gina Monforte en nivell 2 +9 anys, també tenen moltes possibilitats de pujar al podi, després de la seva 3a posició a la semifinal. Nerea Bertomeu és la monitora del Club Patí l’Ametlla.

Abans d’acabar l’any algunes patinadores del Club calero participaran el dia 8 de desembre al Trofeu del Club Patí Salou i des del Club ja s’està preparant el festival de Nadal, que tindrà lloc a la pista de l’Institut Candelera el diumenge 16 de desembre a les 12 h del migdia.

Comparteix