S’entreguen els premis esportius de La Cala es mou

Comparteix

Es tracta del lliurament de premis i reconeixements a esportistes, entitats i col·laboradors de l’esport local que organitza anualment l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar.

Aquesta tarda a partir de les 19.30 h i al Poliesportiu Municipal Galetet, tindrà lloc l’acte d’entrega dels premis La Cala es Mou. L’acte convocarà a prop de 500 esportistes locals. Al llarg de l’acte podrem veure a sobre de l’escenari a la practica totalitat dels esportistes i entitats esportives caleres, reconeixent la seva tasca al llarg de la temporada. Mayte Puell és la regidora d’Esports.

Tenen especial interès, els guardons especials a l’esportista amb més repercussió exterior, al millor esportista de l’Àrea, al millor esportista de club i al millor patrocinador, sense deixar de banda, als millors de cadascun dels equips caleros.

Comparteix