El primer equip jugarà dissabte a casa contra el Remolins-Bítem

Comparteix

L’equip calero necessita guanyar donada la delicada situació a la classificació.

El 1r equip de futbol de la Cala juga demà dissabte la 14a jornada del Campionat de lliga i ho farà a casa, davant del Remolins-Bítem.

Els caleros amb una plaga de baixes per lesió, afronten el partit amb la necessitat de sumar la victòria, sobretot, després de perdre el passat cap de setmana al camp del Masdenverge, el qual havia sumat un sol punt en tot el campionat.

Els caleros, que han jugat 8 dels 13 partits disputats, a fora de casa, estan quarts per la cua i necessiten reaccionar. Per la seva part el Remolins Bitem no està massa lluny, ja que només te un punt més que els de l’Ametlla de Mar. Josep Maria Rovira és l’entrenador del 1r equip de futbol.

Tot i les dificultats que tindrà Rovira per confeccionar la convocatòria, pel partit de demà recupera a l’Hèctor Benaiges, Sergi Callau i Florin Taidler, aquest últim recordem que va ser operat del pòmul després d’una lesió a la pretemporada. Una altra de les notícies de l’equip, que podria reforçar-se en les pròximes setmanes amb algun fitxatge, és la tornada a l’equip de Pau Gallego. El partit es jugarà demà a les 17.30 h de la tarda.

Comparteix