Comença la segona fase de les obres del solar de les Escoles Velles

Comparteix

Les obres permetran millorar un dels punts més cèntrics del nucli urbà de l’Ametlla de Mar.

Després de la construcció del nou aparcament Llibertat, ara l’Ajuntament emprèn la urbanització de l’avinguda Batlle Josep Pijoan i el carrer Sant Joan. L’inici de les obres s’ha retardat, com a conseqüència de les últimes pluges. Des de fa uns dies, operaris estan soterrant les canalitzacions d’aigua i electricitat. I s’espera que en breu el govern aprovi el projecte de construcció. L’objectiu és convertir la zona en una agradable zona de passeig, amb bancs i vegetació. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

Amb aquesta actuació, finalitzaran tots els treballs de millora en l’espai de les antigues Escoles Velles, després que aquest estiu entrés en funcionament el nou pàrquing de rotació, es construís la vorera del tram del carrer Llibertat, i també s’hagués soterrat el cablejat elèctric dels carrers que envolten aquest solar.

Comparteix