La Llar d’Infants Xerinola s’emmiralla en l’Escola Nova 21

Comparteix

Es tracta d’una aliança de centres educatius i entitats per un sistema educatiu avançat. A banda, el centre disposa de nova directora, Consol Ferré.

El centre d’educació infantil de l’Ametlla de Mar està en ple procés de transformació del seu model educatiu, cap a un sistema avançat de projectes. Tot plegat, es fa amb un relleu al capdavant de la direcció, amb Consol Ferré com a nova directora.

Fa anys que la llar d’infants va començar a treballar amb projectes. Ara, fa un pas més i aposta per treballar les competències amb més experimentació. Els primers que han fet el canvi cap aquest nou model són els alumnes de P2. La nova directora, Consol Ferré, explica que serà el mateix nen o nena qui triï l’activitat que voldrà realitzar en cada moment.

En l’àmbit d’activitats, el centre seguirà treballant l’hort com a projecte transversal i reforçarà l’aprenentatge d’anglès. De cara a principis de 2019, el nou model també s’instaurarà al curs de P1. Per poder aplicar aquests canvis, s’han fet algunes millores a les aules per adaptar-les a les característiques de l’Escola Nova 21. Ferré comenta en què consisteix aquest sistema.

El nou model, que s’aplica des de fa unes setmanes, coincideix amb el relleu a la direcció de la Llar d’Infants Xerinola. Consol Ferré substitueix a Cristina Montull, que ha deixat el càrrec després de 10 anys al capdavant, per decisió pròpia. El regidor d’Ensenyament, Joan Manel Tello, afirma que davant del procés de renovació, calia buscar una persona del mateix centre.

Comparteix