El Juvenil es manté com a líder de la Primera Divisió Juvenil

Comparteix

Durant tota la competició, els caleros han sumat quatre victòries i dos empats.

El passat cap de setmana, l’equip entrenat per Juanjo Balfegó va guanyar 1 a 3 al camp de l’Olímpic Móra d’Ebre, un resultat que també van repetir fa dues setmanes a casa davant la Rapitenca. Això, permet que el filial del primer equip segueixi líder a la lliga, i ho faci sense haver perdut cap partit.

 Els bons resultats es mantenen en l’equip calero, que tot i no haver descansat ara, segueixen encapçalant la primera posició de la classificació. I és que dels sis partits jugats durant tota la competició, els caleros han sumat quatre victòries i dos empats. Juanjo Balfegó és l’entrenador del Juvenil.

 Aquest cap de setmana, l’equip descansarà i no serà fins dijous de la setmana vinent quan s’enfrontaran contra l’Ascó, en un horari atípic.

 

Escolta l’entrevista sencera amb l’entrenador del Juvenil, Juanjo Balfegó.

Comparteix