Els Serveis Socials comptaran amb més recursos humans el 2019

Comparteix

L’educador social atendrà els cinc dies laborables de la setmana i un administratiu complementarà el servei dos dies a la setmana.

L’horari de l’educador social s’ampliarà al gener, passant d’atendre tres dies a fer-ho els cinc laborables de la setmana. La plantilla de treballadors s’ampliarà amb un administratiu, que complementarà les tasques d’atenció social a l’Ametlla de Mar.

Aquest reforç arribarà després de la petició de l’Ajuntament davant la realitat d’aquest servei. La població és la segona de la comarca del Baix Ebre en nombre d’intervencions i l’horari actual de l’educador social no és suficient per atendre tota la demanda. La regidora de Benestar Social, Mayte Puell, valora molt positivament aquest augment.

D’altra banda, un dels problemes que es troben els tècnics de Serveis Socials és que han de fer atenció telefònica. Això provoca que no puguin destinar tot el temps a atendre usuaris i resoldre els aspectes socials. Per aquest motiu, també s’incorporarà un administratiu que complementarà el servei dos dies a la setmana.

Comparteix