L’Ametlla de Mar i 26 municipis ebrencs més rebran ajudes per reparar els danys causats pels temporals d’octubre

Comparteix

Les incidències van ser de poca consideració però el pas de l’aigua va deixar petjada a la xarxa local de carrers i camins.

Divendres, el Consell de Ministres acordava delimitar la zona greument afectada per les intenses pluges. Especialment a les urbanitzacions nord, on alguns carrers de Les Tres Cales i Sant Jordi d’Alfama van patir els estralls de la pluja afectant el ferm. També alguns camins rurals es van veure malmesos per l’aigua. Per tot plegat, l’Ajuntament va demanar ajuts per poder solucionar aquestes afectacions a la xarxa viària municipal, que ara ha reconegut l’Estat.

D’altra banda, el temporal va ocasionar alguns danys al front marítim així com en algunes cales i platges. El consistori també ha informat al Servei de Costes els punts més danyats perquè puguin actuar, donat que les competències són seves. La resta d’afectacions per les tempestes, com la caigudes d’arbres, es van solucionar el mateix dia.

Els 27 municipis ebrencs, entre els quals els més malmesos com Alcanar o Sant Carles de la Ràpita, s’han reconegut juntament amb altres zones afectades del País Valencià, l’Aragó i les illes Balears. Des de la subdelegació del govern a Tarragona han reiterat als ajuntaments la disponibilitat de l’organisme per gestionar aquesta situació excepcional.

Comparteix