L’Escola de Música comença el curs amb més alumnat

Comparteix

El centre pretén reforçar l’aula de percussió i adquirir algun nou instrument.

Seguint la tendència creixent, més de 125 alumnes s’han matriculat al centre d’ensenyaments musicals de l’Ametlla de Mar per formar-se en instrument, llenguatge o sensibilització. A nivell d’equipaments, l’EMMA pretén reforçar l’aula de percussió i adquirir algun nou instrument.

 Les portes de l’Escola de Música Municipal van tornar-se a obrir la passada setmana, amb més alumnes que el curs passat. Els estudis musicals han despertat l’interès de les caleres i caleros, especialment dels adults. El director de l’EMMA, Sebastià Garcia, explica que les matriculacions han augmentat de cara al curs que acaba de començar.

Els cursos d’instruments de vent i percussió segueixen sent els que compten amb més demanda, però també sobre els de corda. Aquest serà el tercer curs que s’imparteixen classes de violí. De cara a projectes, l’Escola col·laborarà enguany amb la Residència L’Onada amb sessions de musicoteràpia.

L’Escola de Música Municipal de l’Ametlla de Mar ofereix un gran ventall de propostes musicals. Entre els cursos de llenguatge hi ha els de sensibilització i d’iniciació pels més menuts, i els cursos de grau elemental, mitjà i professional. A més, per aquells que prefereixen dedicar-se únicament a tocar un instrument, també hi ha l’opció de fer llenguatge aplicat.

  

Dos alumnes de l’Escola de Música han format part de la primera trobada de la Banda Simfònica Infantil de Catalunya

 

Del 3 al 8 de setembre, els trompistes Lluc Garcia i Joan Fandos van fer una estada a Prades i van actuar al Teatre Fortuny de Reus i a l’Auditori de Barcelona. Sebastià Garcia és el director de l’EMMA.

Comparteix