El primer equip de La Cala s’imposa al camp del Sant Jaume d’Enveja per 2 – 3

Comparteix

Els caleros es van avançar al marcador i van dominar pràcticament tot el partit.

El primer equip demostra que a la tercera va la vençuda. Després d’encadenar dues derrotes i merèixer guanyar en el partit contra l’Aldeana, La Cala va imposar-se aquest diumenge al camp del Sant Jaume d’Enveja per 2 – 3.  L’equip suma així els primers tres punts de la lliga.

 La Cala va avançar-se al marcador només 8 minuts després de xiular l’inici, amb un gol de l’Hèctor. Pepe posava el 0 – 2 al marcador al 25, encara que el Sant Jaume va aconseguir marcar al 36. Però abans del descans, Sam s’anotava el tercer gol. No va ser fins al minut 88 quan els locals van aconseguir el 2 – 3. Josep Maria Rovira és l’entrenador del primer equip.

Aquesta victòria dóna optimisme a l’equip i carrega les piles als jugadors de cara al pròxim partit, diumenge al camp del Batea, un equip descendit de la Segona Catalana.

Comparteix