La Fiscalia Superior de Catalunya demana més explicacions sobre el llaç groc dels ‘Braços i Rems’

Comparteix

Vol saber si la instal·lació original del llaç va ser autoritzada per un acord de ple, si el símbol va ser instal·lat per personal municipal o extern, i el cost de la restauració del llaç al seu estat original amb les factures oportunes i quin funcionari hauria autoritzat els pagaments.

El fiscal ha requerit formalment a l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, que doni explicacions sobre el llaç groc metàl·lic instal·lat al monument d’accés a la població que va ser sabotejat el passat 25 d’agost.

En concret, la Fiscalia vol saber si la instal·lació original del llaç va ser autoritzada per un acord de ple. També demana el pressupost de l’obra, si el símbol va ser instal·lat per personal municipal o extern, i el cost de la restauració del llaç al seu estat original amb les factures oportunes. En aquest cas, també vol saber quin funcionari hauria autoritzat els pagaments.

Gaseni ha explicat que no l’ha sorprès aquest nou requeriment, rebut divendres passat, tot i que ha lamentat que s’insinuïn delictes de malversació o prevaricació. Per això, l’alcalde és contundent deixant clar que a l’Ametlla de Mar ni es malversa ni es prevarica. Són declaracions a Catalunya Ràdio.

Recordem que la Policia Local va identificar i denunciar un grup de vuit persones, entre les quals hi havia el periodista i fundador de Ciutadans Arcadi Espada, per malmetre el mobiliari urbà i per infraccions de trànsit. Pocs dies després, la Fiscalia ja va requerir informació a l’Ajuntament sobre l’actuació policial.

Comparteix