Els Bombers proven el seu nou equipament aquàtic a Sant Jordi

Comparteix

La platja calera va ser escenari divendres d’un simulacre amb efectius dels parcs de les Terres de l’Ebre, dels GRAE subaquàtics i del SUM.

Els Bombers proven el nou material de salvament aquàtic a l’Ametlla de Mar. Unitats dels Bombers dels parcs de les Terres de l’Ebre i dels GRAE subaquàtics van realitzar un simulacre de rescat, el passat divendres a la platja de Sant Jordi.

La pràctica realitzada a la platja calera és una de les que, durant aquests dies, els Bombers de la Generalitat estan duent a terme per acostumar el cos als nous materials de salvament aquàtic. Juanjo Salvadó és el caporal de la Regió d’Emergències de les Terres de l’Ebre:

El simulacre també va servir per posar-se al dia dels protocols d’actuació en la primera resposta a una emergència aquàtica. En la pràctica hi va col·laborar el Servei d’Urgències Municipal (SUM).

Comparteix