Tramiten un decret llei per fer efectives les bonificacions a l’N-340

Comparteix

El secretari d’Estat d’Infraestructures, Julio Gómez Pomar, afirma que el desviament de camions estarà disponible com més aviat millor.

El govern espanyol ha anunciat que està ja tramitant un Reial Decret Llei per aprovar les bonificacions dels peatges de l’AP-7, que han de permetre treure el trànsit pesant del tram ebrenc de l’N-340.

El secretari d’Estat d’Infraestructures, Julio Gómez Pomar, explica que el decret aprova les bonificacions als transportistes de l’N-340 i els obliga a desviar-se per l’AP-7. Unes compensacions incloses al projecte de pressupostos estatal d’enguany.

En aquest sentit, Gómez Pomar ha adduït que la incorporació de bonificacions de peatges per trajectes durant el mateix dia per als residents de les Terres de l’Ebre afectats ha obligat a ampliar les converses i per això requerirà un temps de tramitació.

Comparteix