Portes obertes a l’Escola de Música per cridar nous alumnes

Comparteix

Des d’aquest dilluns, tots els interessats en conèixer de prop l’EMMA poden participar en alguna de les classes d’instruments o de llenguatge.

Portes obertes a l’Escola de Música durant tota la setmana. L’EMMA celebra unes jornades de portes obertes amb l’objectiu de mostrar l’àmplia oferta educativa, tant per a infants com per a adults. Durant les tardes, els interessats tindran l’oportunitat de fer un recorregut pel centre i veure in situ els ensenyaments.

L’EMMA ofereix cursos de sensibilització i de llenguatge en nivell elemental, mitjà i professional. La trompeta, l’oboè, el saxo, el trombó, la flauta, la guitarra, el violí, percussió i el piano configuren l’àmplia oferta d’instruments. Però també hi ha l’opció de tocar al Conjunt Instrumental o cantar a la coral de l’Escola. Anna Vizcarro és la cap d’estudis de l’Escola de Música:

Tots els horaris de les classes es troben disponibles a l’entrada de les aules, i en el cas de sensibilització també es poden consultar al Facebook. Paral·lelament, del 21 de maig al 22 de juny també s’obrirà el període de preinscripcions pel pròxim curs. Des de l’EMMA insisteixen en la necessitat de realitzar aquest tràmit per poder disposar de plaça.

Comparteix